Uvjeti korištenja

Prodavatelj se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara okvirnom opisu proizvoda navedenom na stranicama mameibebe.hr.

Reklamirani proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom.

Pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji imaju skrivenu manu ili oštećenje, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta, kupac ima u roku od 14 (četrnaest) radnih dana po primitku pošiljke. Danijel  d.o.o. će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku trideset (30) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da se zamjenski proizvod ne može isporučiti, moguć je samo povrat sredstava.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta.

Reklamacija se ne priznaje ukoliko je kupac svojom greškom naručio pogrešan proizvod ili mu se naručeni proizvod ne sviđa, osim ako je spreman na sebe preuzeti manipulativne troškove povrata robe.

Ukoliko kupac ipak odluči vratiti robu, može to učiniti isključivo na svoj trošak, pod uvjetom da mu uplaćena sredstva vraćamo na njegov žiro račun.

Naknadne reklamacije neće se uvažavati.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku od najkasnije 14 dana od primitka robe, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži. Takvu robu potrebno je poslati na adresu tvrtke Danijel d.o.o., V. Koroskenya 15, 48260 Križevci sa naznakom – Povrat robe, i napisanim razlogom povrata (Ne odgovaramo za krivo naručenu robu).

Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen jamstveni list, kopija računa, te pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava. U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi.

Povrat robe isključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža.

Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen, a troškove transporta snosi kupac. 

U slučaju povrata ispravne robe teretimo Vas za manipulativne troškove povrata (trošak dostave i povrata robe).

Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.

Danijel d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Internet trgovine mameibebe.hr te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu kupovine i dostave proizvoda.